ADAM-regeling

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

De ADAM-regeling is in het leven geroepen voor mensen met een minimuminkomen. Voor hen is een bezoek aan de dierenarts erg kostbaar. Het is een regeling vanuit de gemeente Amsterdam die ervan overtuigd is dat financiële middelen geen reden mogen zijn om niet langs te gaan bij een dierenarts. Bij Dierenkliniek de Pijp komt ook u met een minimuminkomen in aanmerking voor deze ADAM-regeling.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

De ADAM-regeling voor gratis dierenhulp

Vanzelfsprekend hecht u veel waarde aan het lichamelijke en geestelijke welzijn van uw huisdier. Toch lukt het u soms niet om de dierenartsrekening te betalen, wat de reden hiervan ook is. De ADAM-regeling is er voor Amsterdammers die in het bezit zijn van een stadspas met groene stip. U mag hiermee eenmaal per jaar gratis naar de dierenarts. Is een medische behandeling of operatie noodzakelijk? Dan vergoedt de gemeente Amsterdam de helft van de gemaakte kosten. Schroom daarom niet om met een minimuminkomen aan te kloppen bij Dierenkliniek de Pijp. Daarnaast kent de ADAM-regeling nog andere voordelen. Zo heeft u recht op een maximumvergoeding van 300 euro per jaar heeft u financieel de ruimte om toch langs te gaan bij de dierenarts. Dit stelt u in staat een afspraak te maken voor een consult.

Kom langs voor een consult in onze dierenkliniek

Juist ook voor mensen met een minimuminkomen zijn er, dankzij de ADAM-regeling, mogelijkheden om langs te komen in onze dierenkliniek. We stellen u en uw huisdier centraal. Bovendien zijn we een groene en duurzame praktijk en planten we, als compensatie voor ons CO2-gebruik, een boom voor elke nieuwe klant. We zijn een jonge en moderne praktijk en maken graag tijd voor u. Bel ons daarom vandaag nog voor een afspraak op 020-2619548 of bekijk onze beschikbaarheid online. Wij zijn tevens op zaterdag geopend.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.