Consult

Uw huisdier is belangrijk,  wij maken graag tijd voor u en uw huisdier. Wij werken daarom alleen op afspraak en besteden 15 minuten aan een consult. U krijgt de tijd om te vertellen waarvoor u komt. Daarna onderzoeken we uw dier uitgebreid en maken we een behandelplan. Als dat nodig is, nemen we direct een aantal diagnostische stappen, zoals bloedafname, röntgenfoto’s of urine-onderzoek. Zo starten we direct het behandelplan dat we samen met u hebben opgesteld voor uw dier.

Spoedgevallen

In geval van spoed mag u altijd langskomen; het is wel verstandig om van tevoren te bellen zodat wij weten dat u eraan komt en we alvast voorbereidingen kunnen treffen. Wanneer is iets spoed? Lees dat hier.

 

Buiten openingstijden zijn wij doordeweeks van maandag tot en met donderdag tot 22.30 telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen op nummer 06-20281626. Buiten deze tijden en in het weekend verwijzen we u door naar het MCD Spoed & Specialistenkliniek. Hun telefoonnummer is 020-7400600.

Kattenspreekuur

Wij als catfriendly clinic begrijpen dat een dierenartsbezoek voor een kat een stressvolle ervaring kan zijn en daarom doen wij ons best om deze stress zo klein mogelijk te maken. Zo is er bijvoorbeeld een apart gedeelte in de wachtkamer voor katten gemaakt, maar is er ook een speciaal kattenspreekuur.

 

In dit spreekuur op afspraak, dagelijks van 13.15 tot 14.15 plannen wij uitsluitend katten (en eventueel knaagdieren) zodat uw kat geen honden tegenkomt tijdens het bezoek. In geval van spoed zijn honden natuurlijk wel altijd welkom, maar de overlast hiervan proberen wij uiteraard zo klein mogelijk te houden.

 

Meer weten over onze catfriendly clinic?

Huisvisite

Het kan voorkomen dat u niet in staat bent om met uw huisdier naar de praktijk te komen. Ook als u meerdere dieren heeft, kan het soms makkelijker zijn als de dierenarts aan huis komt. 
Wij komen graag op de fiets bij u langs! Als u ruim van tevoren belt dan bespreken we direct de mogelijkheden en onmogelijkheden van een thuisvisite.