Let op: gewijzigde openingstijden rondom feestdagen

Rondom de feestdagen zijn onze openingstijden gewijzigd.

24 December:             GESLOTEN

25 December:             GESLOTEN

26 December:             GESLOTEN

31 December:             vanaf 13.00 GESLOTEN

01 Januari:                  GESLOTEN

02 Januari                   GESLOTEN

Vanaf maandag 04 Januari normale openingstijden en is dierenarts Kyra de Keyzer terug van zwangerschapsverlof.

Denkt u aan het op tijd bestellen/ophalen van medicatie? In verband met COVID moet u een afspraak maken voor het ophalen van medicatie/voeding.

Wanneer wij gesloten zijn, kunt u (telefonisch) terecht bij:

 • MCD Medisch centrum voor dieren: 020-7400600
 • HUGO verwijskliniek Zwanenburg: 020-3080750

 

We wensen u en uw huisdier fijne feestdagen en hopelijk een heel gezond 2021!

 

Maatregelen wegens Corona-virus

Gezien de huidige situatie rondom het Coronavirus wordt er een beroep gedaan op ieders verantwoordelijkheid. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om op een veilige manier de zorg voor uw huisdieren te kunnen blijven leveren. Daarom zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen in de praktijk. Hierdoor kunnen we hopelijk geopend blijven en uw huisdier nog steeds de zorg kan krijgen die nodig is.

 

 • We vragen u om maar met 1 persoon op afspraak te komen met uw huisdier.
 • Als u zelf ziek of verkouden bent, kom dan niet naar de praktijk. Vraag iemand anders om te komen of overleg met de praktijk.
 • Als u voer of medicatie op wilt halen, bel dan eerst even met de praktijk. Wij kunnen het dan al voor u klaarleggen bij de balie. Dit voorkomt wachten aan de balie met meerdere mensen in de wachtkamer.
 • We vragen u om 1,5 m afstand te bewaren tot de andere mensen aanwezig in de praktijk.
 • Bij binnenkomst en vertrek kunt u uw handen desinfecteren met desinfecterende gel die aan de muur hangt.
 • Er worden geen handen geschud.
 • We vragen u om met pin te betalen i.p.v. contant, om handcontact met het personeel te vermijden.
 • Tot 6 april worden er geen huisvisites meer gedaan.
 • Naast standaard hygiëne maatregelen, zullen wij alle contactoppervlakken (balie, handgrepen, pinapparaat) 4 x daags desinfecteren.

 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een digitaal consult met de dierenarts (videobellen) voor €12,50 indien u liever niet naar de praktijk komt. Het kan zijn dat de dierenarts naar aanleiding van dit consult alsnog adviseert om langs te komen.

 

Tot slot kan het zijn dat we in de loop van de tijd onze openingstijden moeten gaan aanpassen, in verband met inzet van personeel. We zullen ons uiterste best doen om u van dienst te zijn, maar vragen hier begrip voor en zullen dit tijdig communiceren.

 

Actions taken regarding Coronavirus

Given the current situation regarding the Coronovirus, everybody needs to act responsible to prevent further spreading. We see it as our responsibility to continue to take care of your pets in a safe way. Therefore we have to take specific measures in the clinic. By doing this we can stay open hopefully so your pets can get the care they need.

 

 • We kindly ask that only 1 person comes in per visit
 • If you are not feeling well, please don’t come yourself. Ask someone else to come with your pet of call us to consult on what to do.
 • If you want to pick up food/medicine, please call us in advance. This way we can already prepare it for you, minimizing waiting time at the desk and having fewer people in at the same time.
 • We ask you to keep 1,5m distance to the other people in the clinic
 • When entering and leaving the clinic, you can disinfect your hands with specific gel that’s hanging on the wall in the waiting room.
 • There will be no shaking of hands.
 • We ask you to pay with card instead of cash, to minimize handcontact with the staff.
 • Until 6thof April there will be no housevisits.
 • Besides standard hygiene procedure, the staff will disinfect all contactsurfaces (desk, pinmachine, doorknobs, etc) at least 4 times a day.

 

Besides we offer an digital consultation with one of our vets (through videocalling), in case you prefer not to come to the clinic. The costs of this digital consultation are €12,50. However, it might be still the case that the vet will recommend you to bring your pet in, after the consultation.

 

Finally it is possible that we have to adapt our openinghours the coming weeks, due to shortage of staff. We will try our best to keep our service as usual, but ask your understanding if this might happen.

Dierenkliniek in Amsterdam

Met trots kunnen wij melden dat in september 2017 de eerste dierenkliniek in de Pijp in Amsterdam is geopend! Wij zijn een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren. We hechten veel waarde aan een goede verstandhouding met u als klant, maar misschien nog wel meer met uw huisdier! Loop gerust binnen om kennis te maken met onze dierenkliniek in Amsterdam-Oost. De dierenarts in Amsterdam-Oost staat graag voor u klaar.
Waarom groen?

Waarom groen?

Er is maar een aarde waar wij met zijn allen op moeten leven. Gelukkig is er steeds meer bewustwording dat we zo zuinig mogelijk met deze aarde moeten omgaan. Wij als praktijk vinden dit erg belangrijk en proberen hier ook ons steentje aan bij te dragen door middel van onze werkwijze. Wilt u weten hoe?
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wij helpen u en uw huisdier graag. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Door onze ruime openingstijden kunt u vaak op zeer korte termijn bij ons terecht. Wij zijn ook op zaterdag geopend! Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken wij uitsluitend op afspraak en is de duur van een consult 15 minuten.
Wij zijn catfriendly

Wij zijn catfriendly

“Katten zijn geen kleine honden”. Een bezoekje aan de kliniek kan voor een kat zeer stressvol zijn. Daarom zijn wij een Cat Friendly Clinic. Dit houdt in dat we zijn aangesloten bij de ISFM en ons houden aan de door hun opgestelde richtlijnen met als doel een zo stressvrij mogelijke kliniek voor uw kat. Nieuwsgierig?

Dierenkliniek in Amsterdam met een breed aanbod aan diensten voor uw huisdier

In onze dierenkliniek in Amsterdam-Oost, waar een deskundige dierenarts voor u klaar staat, komt u langs voor medische zorg bij uw huisdier. Heeft u recent een katje of puppy gekocht? Dan is het belangrijk om bij ons de nodige vaccinaties te halen. Ze beschermen uw huisdier tegen allerlei nare ziektes. Ook voor de jaarlijkse inentingen kunt u bij ons terecht. Dankzij ons brede aanbod aan diensten geniet u bij ons van de juiste medische zorg voor uw hond, kat, konijn of knaagdier. Is een operatie noodzakelijk, zoals een castratie van uw kat of sterilisatie? Onze dierenarts in Amsterdam-Oost komt graag in actie. Kijkt u ook eens naar de mogelijkheden voor een huisdieren zorgplan. Hiermee geeft u uw huisdier preventieve zorg voor een optimaal lichamelijk welzijn. Daar gaan we voor bij onze dierenkliniek in Amsterdam-Oost. Onze dierenarts in Amsterdam-Oost is gespecialiseerd in het oplossen van verschillende gezondheidsproblemen bij uw huisdier.

Bezoek onze dierenkliniek in Amsterdam

Elk bezoek aan Dierenkliniek de Pijp in Amsterdam-Oost levert u voordelen op. Zo zijn we een dierenartsenpraktijk die tracht milieuvriendelijk te ondernemen. Voor elke nieuwe klant planten we een boom om onze CO2-uitstoot te compenseren. Bovendien werken we samen met de gemeente Amsterdam voor mensen met een minimuminkomen. Met een laag inkomen komt u veelal in aanmerking voor compensatie of vergoeding van dierenartskosten. Kom dus langs met uw huisdier in onze dierenkliniek in Amsterdam-Oost en maak een afspraak.

Bij ons vind je
veel blije mensen