Castratie of sterilisatie van uw kat of poes

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

De castratie van een kat is om meerdere redenen een goed idee. U voorkomt niet alleen nestjes, maar ook dominant en agressief gedrag vanwege geslachtsdrift. Dierenkliniek de Pijp in Amsterdam is hét adres voor de castratie van een kat. Uiteraard klopt u ook bij ons aan voor de sterilisatie van een poes. Voor een castratie of sterilisatie maakt u telefonisch een afspraak bij de dierenartsassistent(e). Ook als u meer informatie wilt over de tarieven van de sterilisatie van een poes, neemt u contact met ons op.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Castratie van uw kat is mogelijk bij ons

De castratie van een kat is in de meeste gevallen mogelijk na ongeveer een half jaar. Vanzelfsprekend voeren we elke operatie zorgvuldig uit en opereren we uiterst nauwkeurig. Heeft u een jonge kater in huis rondlopen en is het tijd om hem te castreren? Voorkom nestjes en vervelend gedrag met een castratie in onze Cat Friendly Clinic. Naast katten en poezen kunnen wij ook uw konijn steriliseren.

Voorkom ongewenste dracht bij uw poes

Een poes wordt voor het eerst krols bij een leeftijd van zes of zeven maanden. Een sterilisatie van de poes is om diverse redenen aan te raden. Hiermee voorkomt u ongewenste dracht, baarmoederontsteking en krolsheid. Zit u niet te wachten op een nestje kittens of wilt u uw kat na één of twee nestjes laten helpen? Kom dan langs in onze praktijk voor de sterilisatie van een poes. Dierenkliniek de Pijp krijgt met enige regelmaat de vraag wat bij sterilisatie van een poes de tarieven zijn. Een sterilisatie is een flinke uitgave en u staat niet graag voor onnodige verrassingen. In onze dierenartspraktijk zijn we transparant over de kosten die een sterilisatie met zich meebrengt. Informeer daarom gerust naar de tarieven voor sterilisatie van uw poes. Wilt u meer weten over onze tarieven? Op de site bieden we u een uitgebreide prijzenlijst van al onze behandelingen.

Hierom kiest u voor Dierenkliniek de Pijp

Om welke reden u onze praktijk ook bezoekt, het levert u altijd voordelen op. Zo kiest u voor een jonge en moderne praktijk waarin aandacht voor uw huisdier centraal staat. Bovendien zijn we een groene dierenartspraktijk en hechten we waarde aan milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen. Voor iedere nieuwe klant planten we een boom. Bel ons op 020-2619548 of maak online een afspraak om een sterilisatie of castratie in te plannen.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.