Castratie of sterilisatie van uw kat of poes in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

De castratie van een kat bij Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam is om meerdere redenen een goed idee. U voorkomt niet alleen nestjes, maar ook dominant en agressief gedrag vanwege geslachtsdrift. Dierenkliniek de Pijp is hét adres voor de castratie van een kat of voor de sterilisatie van een poes. Voor de castratie van een kat of de sterilisatie van een poes maakt u telefonisch een afspraak bij de dierenartsassistent(e).

Maak makkelijk en snel online een afspraak
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Zo werkt castratie van uw kat bij onze kliniek

De castratie van een kat is in de meeste gevallen mogelijk na ongeveer een half jaar. Vanzelfsprekend voeren we elke operatie zorgvuldig uit en opereren we uiterst nauwkeurig. Heeft u een jonge kater in huis rondlopen en is het tijd om hem te laten castreren? Voorkom nestjes en dominant of aggressief gedrag met een castratie in onze Cat Friendly Clinic.

Voorkom ongewenste dracht bij uw kat

Een kat wordt voor het eerst krols bij een leeftijd van zes of zeven maanden. Een sterilisatie van de kat is om diverse redenen aan te raden. Hiermee voorkomt u ongewenste dracht, baarmoederontsteking en krolsheid. Zit u niet te wachten op een nestje kittens of wilt u uw kat na één of twee nestjes laten helpen? Kom dan langs in onze praktijk voor de sterilisatie van een kat. Dierenkliniek de Pijp krijgt met enige regelmaat de vraag wat de kosten zijn voor de sterilisatie van een kat. Een sterilisatie is een flinke uitgave en u staat natuurlijk niet graag voor onnodige verrassingen. In onze dierenartspraktijk zijn we transparant over de kosten die een sterilisatie met zich meebrengt. Informeer daarom gerust naar de kosten van de behandeling. Lees ook eens de uitgebreide prijzenlijst van al onze behandelingen.

Laat de castratie of sterilisatie door ons uitvoeren

Om welke reden u onze praktijk ook bezoekt, het levert u altijd voordelen op. U kiest namelijk voor een jonge en moderne praktijk waarin aandacht voor uw huisdier centraal staat. Naast katten en poezen kunnen wij ook uw konijn steriliseren. Bovendien zijn we een duurzame dierenkliniek en hechten we waarde aan milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen. Voor iedere nieuwe klant planten we een boom om onze CO2-uitstoot te compenseren. Bel ons op 020-2619548 of maak online een afspraak om een sterilisatie of castratie van uw kat of poes in te plannen.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.