Catfriendly Clinic

Bent u op zoek naar een hippe en moderne Cat Friendly Clinic in Amsterdam? U bent van harte welkom in Dierenkliniek de Pijp in Amsterdam. De uitspraak ‘katten zijn geen kleine honden’ vindt binnen de diergeneeskunde gelukkig steeds meer gehoor. Vroeger werden katten en honden vaak hetzelfde benaderd en behandeld, maar tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan de verschillen tussen deze diersoorten. Kom daarom langs in onze kattenkliniek in hartje Amsterdam.

Professionele Cat Friendly Clinic in Amsterdam

In onze kattenkliniek in Amsterdam vinden we het belangrijk om te zorgen dat katten zich in de praktijk zoveel mogelijk op hun gemak voelen. Om dit te bewerkstelligen, zijn wij een Cat Friendly Clinic. Dit houdt in dat we zijn aangesloten bij de ISFM (International Society of Feline Medicine) en ons houden aan de door hen opgestelde richtlijnen, met als doel een zo stressvrij mogelijke kliniek voor uw kat. Het begrip Cat Friendly Clinic ziet u terug in een apart gedeelte in de wachtkamer voor katten, niet in de buurt van honden. Verder beschikt onze praktijk over een opnameruimte die alleen voor katten is. Personeel in onze praktijk krijgt regelmatig nascholing op het gebied van kattengeneeskunde. Verder houden we een speciaal kattenspreekuur, waarbij geen andere dieren worden ingepland. Naast reguliere behandelingen kunt u in onze kattenkliniek in hartje Amsterdam ook terecht voor gebitsreiniging van uw kat.

Waarom u langskomt in Dierenkliniek de Pijp

 

Het heeft altijd zin om langs te komen in onze kattenkliniek in Amsterdam. We zijn een jonge en moderne kliniek en maken veel tijd vrij voor onze klanten. We zijn een groene dierenartspraktijk en planten voor elke nieuwe klant een boom. Bovendien werken we samen met de gemeente Amsterdam zodat de kosten van mensen met een minimumloon worden vergoed. Bel ons op 020-2619548 voor het maken van een afspraak.