Dé Cat Friendly Clinic te Amsterdam

Bent u op zoek naar een hippe en moderne Cat Friendly Clinic in Amsterdam? U bent van harte welkom bij Dierenkliniek de Pijp. De uitspraak ‘katten zijn geen kleine honden’ vindt binnen de diergeneeskunde gelukkig steeds meer gehoor. Vroeger werden katten en honden vaak hetzelfde benaderd en behandeld, maar tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan de verschillen tussen deze diersoorten.

Een professionele Cat Friendly Clinic met zorg voor uw geliefde kat

Bij onze kattenkliniek vinden we het belangrijk om ervoor te zorgen dat katten zich in de praktijk zoveel mogelijk op hun gemak voelen. Om dit te bewerkstelligen, zijn wij een Cat Friendly Clinic, en daarmee een van de weinige in de regio. Dit houdt in dat we zijn aangesloten bij de ISFM (International Society of Feline Medicine) en ons houden aan de door hen opgestelde richtlijnen, met als doel een zo stressvrij mogelijke kliniek voor uw kat. Het begrip Cat Friendly Clinic ziet u terug in een apart gedeelte in de wachtkamer voor katten, niet in de buurt van honden, zodat een bezoek aan onze kattenkliniek zo stressvrij mogelijk verloopt voor uw kat. Verder beschikt onze praktijk over een opnameruimte die alleen voor katten is. Ons team krijgt regelmatig nascholing op het gebied van kattengeneeskunde. Verder houden we een speciaal kattenspreekuur, waarbij geen andere dieren worden ingepland. Naast reguliere behandelingen kunt u in onze kattenkliniek ook terecht voor gebitsreiniging bij uw kat.

Maak een afspraak bij onze kattenkliniek

Onze kattenkliniek helpt u en uw kat bij diverse klachten. We zijn een jonge en moderne kliniek en maken veel tijd vrij voor de klanten van onze Cat Friendly Clinic. We zijn een groene dierenartspraktijk en planten voor elke nieuwe klant een boom om onze CO2-uitstoot te compenseren. Bel ons op 020-2619548 voor het maken van een afspraak.