Dierenarts aan huis in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Uw hond of kat is u veel waard en dan is een dierenarts aan huis in Amsterdam gemakkelijk. Bent u niet in staat om zelf naar de praktijk te komen vanwege een medische aandoening of krijgt u hem of haar met geen mogelijkheid mee? Een dierenarts van Dierenkliniek de Pijp komt graag bij u langs. Schroom niet om ons te bellen om een afspraak te maken.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Het gemak van een dierenarts aan huis in Amsterdam

Een dierenarts aan huis in Amsterdam is een slimme keuze voor een consult door een dierenarts. Het is een uitkomst als uw hond, kat, konijn of knaagdier bijvoorbeeld een vaccinatie nodig heeft. Het beestje heeft geen stress, want we behandelen uw huisdier in een vertrouwde omgeving. Tijdens het consult luisteren we graag naar waar uw huisdier tegen aanloopt en bieden we een passende behandeling of de juiste medicatie.

De juiste verzorging voor uw huisdier

Daarnaast is een goede verzorging voor een hond, kat of ander gezelschapsdier belangrijk. Hiermee bevordert u het geestelijke en lichamelijke welzijn van uw huisdier. In het geval van een operatie is het verstandiger om langs te komen in onze praktijk. In de kliniek hebben we alle middelen binnen handbereik om uw beestje optimaal te verzorgen en te behandelen. Verdient u een minimumloon en zijn bezoekjes aan de dierenarts kostelijk? Bekijk dan de ADAM-regeling die wij in samenwerking met gemeente Amsterdam hanteren.

Waarom u kiest voor een professionele dierenkliniek

Komt er een dierenarts van onze praktijk bij u langs voor behandeling van uw hond of kat? Dit levert u direct voordelen op. Zo kiest u voor een groene en duurzame kliniek. Voor elke nieuwe klant planten we namelijk een boom om onze CO2-uitstoot te compenseren. Daarnaast nemen we bij elk bezoek aan huis tijd voor u en uw huisdier. Bel ons direct op 020-2619548 om een afspraak te maken.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.