Uw spoed dierenarts in Amsterdam

Heeft u met spoed een dierenarts in Amsterdam nodig om uw huisdier te helpen? In Dierenkliniek de Pijp staan we altijd klaar voor u en uw huisdier, ongeacht of het spoed is of niet. Bij een spoedgeval neemt u contact op met onze professionele dierenartspraktijk. We zien u graag verschijnen in onze kliniek en doen er alles aan uw huisdier weer kerngezond de deur uit te laten gaan.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Met spoed kunt u terecht bij onze dierenarts

Een spoed dierenarts is soms om meerdere redenen noodzakelijk. Uw hond of kat is plotseling ziek geworden buiten reguliere openingstijden – bijvoorbeeld in het weekend – en heeft dringend medische hulp nodig. Dan zoekt u een dierenkliniek met spoed, want uw huisdier verdient de beste zorg. Dierenkliniek de Pijp is hét adres voor een spoedafspraak en streeft naar een succesvolle behandeling van uw geliefde huisdier. Bij onze dierenkliniek verzekert u zichzelf van de juiste medische zorg voor uw huisdier wanneer deze met spoed een behandeling nodig heeft of wanneer er direct een echo van uw huisdier moet worden gemaakt. In onze praktijk nemen we veel tijd voor onze klanten. Persoonlijke aandacht en de beste zorg voor uw dier staan bij ons in alles centraal. Dit gaat ook op als een operatie of een opname in het weekend noodzakelijk is.

Maak makkelijk en snel online een afspraak

Bel ons en maak direct een afspraak

Het heeft altijd zin om met spoed contact op te nemen met onze dierenarts. Zo zijn we een duurzame dierenkliniek en hechten we veel waarde aan het milieu. Verder planten we een boom voor elke nieuwe klant die aanklopt bij onze kliniek. Tijdens ieder consult nemen we veel tijd voor onze klanten. Bel ons voor al uw spoedgevallen op 020-2619548.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.