Uw spoed dierenarts in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Heeft u met spoed een dierenarts in Amsterdam nodig om uw huisdier te helpen? In Dierenkliniek de Pijp staan we altijd klaar voor u en uw huisdier, ongeacht of het spoed is of niet. Bij een spoedgeval met uw huisdier, neemt u contact op met onze professionele dierenartspraktijk. We zien u graag verschijnen in onze kliniek en doen er alles aan uw huisdier weer kerngezond de deur uit te laten gaan.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Een spoed dierenarts in Amsterdam voor uw huisdier

Een spoed dierenarts in Amsterdam is soms om meerdere redenen noodzakelijk. Uw hond of kat is plotseling ziek geworden, buiten reguliere openingstijden om zoals in het weekend, en heeft dringend medische hulp nodig. Dan zoekt u een dierenkliniek met spoed in Amsterdam, want uw huisdier verdient de beste zorg. Dierenkliniek de Pijp is hét adres voor een spoedafspraak en streeft naar een succesvolle behandeling van uw hond of kat. Bij ons als dierenkliniek voor spoed in Amsterdam verzekert u zichzelf van de juiste medische zorg voor uw huisdier. In onze jonge en hippe praktijk nemen we veel tijd voor onze klanten. Persoonlijke aandacht en de beste zorg voor uw dier staan bij ons in alles centraal. Dit gaat ook op als een operatie of opname in het weekend noodzakelijk is. Wist u trouwens dat wij ook een Cat Friendly Clinic zijn? U kunt uw kat dus altijd met een gerust hart bij ons langsbrengen.

Hierom neemt u contact op

Het heeft altijd zin om contact op te nemen met ons als spoed dierenarts in Amsterdam. Zo zijn we een ‘groene’ dierenkliniek en hechten we veel waarde aan het milieu. Verder planten we een boom voor elke nieuwe klant die aanklopt bij onze kliniek. We nemen bij elk consult veel tijd voor klanten en werken nauw samen met de gemeente Amsterdam om mensen met een minimuminkomen tegemoet te kunnen komen. Bel ons voor al uw spoedgevallen op 020-2619548.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.