Wij zijn als dierenarts open op zaterdag in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Bij een drukke baan is een dierenarts die open is op zaterdag een ware uitkomst, zeker in een drukke stad als Amsterdam. Dierenkliniek de Pijp is elke zaterdagmorgen open, ook voor nieuwe klanten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal, juist ook op zaterdag. Schroom daarom niet om een afspraak te maken om op zaterdagmorgen langs te komen met uw hond, kat of ander huisdier.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Heeft u een drukke baan? Bezoek een dierenarts die open is op zaterdag

Een dierenarts die open is op zaterdag is niet alleen een uitkomst bij een drukke baan. Lukt het u niet om doordeweeks langs te komen voor een consult in onze dierenkliniek? Dan is de keuze voor een dierenarts die open is op zaterdag snel gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat uw huisdier altijd de juiste verzorging en behandeling krijgt. Ons team van professionele dierenartsen doet er dan ook alles aan om u naar tevredenheid te helpen. Het is ook ideaal als er sprake is van een spoedgeval. Juist dan heeft uw huisdier acute medische hulp nodig. Tussen 09.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom in onze praktijk voor de juiste behandeling van uw huisdier. Is er sprake van een spoedgeval buiten openingstijden? Dan verwijzen we u graag door naar het MCD.

Maak een afspraak in onze kliniek

Een bezoek aan onze dierenarts – open op zaterdag – levert u altijd voordelen op. Zo kiest u voor een jonge en moderne praktijk waar we alle tijd nemen voor u en uw huisdier. We zijn professioneel, maar tegelijkertijd is onze praktijk laagdrempelig. Bovendien zijn we een groene dierenartspraktijk. Voor elke nieuwe klant planten we een nieuwe boom om zo ons CO2-gebruik te compenseren. Bel ons daarom voor een afspraak op 020-2619548. Daarnaast doen wij ook huisbezoeken, vraag ons naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.