Nieuws van Dierenkliniek de Pijp!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze kliniek. Hier delen we met trots het laatste nieuws, updates en verhalen uit onze kliniek.

Huisbezoeken!

1 april 2024

 

Een bezoek aan de dierenarts kan best lastig zijn – voor je huisdier en voor jouw schema. Daarom doen wij vanaf nu ook huisbezoeken. Van vaccinatie tot controle, wij zorgen dat jouw trouwe viervoeter zich helemaal happy en healthy voelt. Gewoon thuis.

 

Team en kliniek

Onze groene dierenkliniek werd opgericht in 2017. Inmiddels zijn we met een team van zeven dierenartsen en zeven assistenten. We springen op de fiets voor huisbezoeken, met onze innovatieve kliniek als veilige basis voor zorg die we niet thuis kunnen uitvoeren.

 

Groen en gezond

We houden van dieren, en van de aarde. Daarom is onze kliniek duurzaam en maken we bewuste keuzes op alle vlakken: van onze co2-neutrale missie tot de manier waarop we medicatie voorschrijven (alleen als het moet) en weloverwogen voedingsadvies.

 

Plan een huisbezoek

We bezoeken jou en je huisdier thuis op woensdag tussen 09.00 en 13.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Een bezoek (voorrijkosten en gezondheidscontrole) duurt 15-30 minuten en kost € 115, met 10% korting op het eerste bezoek. We komen op de fiets binnen een straal van 2 kilometer rond de praktijk. Hopelijk zien we je snel jou thuis!