Maak een afspraak bij de dierenarts in Amsterdam

 

Woont u in Amsterdam en wilt u graag een afspraak maken met een dierenarts? Kom langs in Dierenkliniek de Pijp en ontdek wat wij voor u kunnen doen. Onze praktijk is in 2017 geopend en we richten ons op katten, honden, konijnen en andere knaagdieren. Bel ons voor een consult of plan uw afspraak online in en geef uw huisdier de zorg die het nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat elk dier lekker in zijn of haar vel zit.

Maak een afspraak met een dierenarts in Amsterdam

 

Vanaf de dag dat een hond, kat of ander gezelschapsdier geboren wordt, heeft hij of zij verzorging nodig. Daarom is een afspraak met een dierenarts in uw buurt in Amsterdam belangrijk. In Dierenkliniek de Pijp streven we ernaar uw huisdier zo goed mogelijk te helpen. Kom daarom langs voor een consult als uw huisdier kampt met een lichamelijk probleem of een medische aandoening. In onze kliniek doen we veel meer dan alleen de benodigde vaccinaties verrichten. In ons laboratorium voeren we allerlei (bloed)onderzoeken uit, en we hebben de mogelijkheid om röntgenfoto’s te maken. Indien noodzakelijk nemen we uw huisdier op voor de juiste medische behandeling. Aarzel daarom niet om ons te contacteren als de situatie erom vraagt.

 

Hierom maakt u een afspraak bij onze dierenkliniek

 

Een afspraak met een dierenarts in onze kliniek in Amsterdam levert u altijd voordelen op. Zo krijgt uw huisdier alle zorg die het nodig heeft voor optimaal lichamelijk welzijn. De dierenarts neemt alle tijd voor uw huisdier. Bovendien planten we een boom voor elke nieuwe klant om onze CO2-uitstoot te compenseren. Bel ons daarom op 020-2619548 om een afspraak te maken of vul het afspraakformulier in op de website. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend voor al uw vragen.