Maak een afspraak bij de dierenarts in Amsterdam

 

Woont u in Amsterdam en wilt u graag een afspraak maken met een dierenarts? Kom langs in Dierenkliniek de Pijp en ontdek wat wij voor u kunnen doen. Onze praktijk is in 2017 geopend en we richten ons op katten, honden, konijnen en andere knaagdieren. We bieden uw huisdier de beste zorg, want we vinden het belangrijk dat elk dier lekker in zijn of haar vel zit.

Maak een afspraak met een dierenarts uit onze moderne kliniek

 

Vanaf de dag dat een hond, kat of ander gezelschapsdier geboren wordt, heeft hij of zij verzorging nodig. Daarom is een afspraak met een dierenarts belangrijk. In Dierenkliniek de Pijp streven we ernaar om uw huisdier zo goed mogelijk te helpen. Kom daarom langs voor een consult als uw huisdier kampt met een lichamelijk probleem, een medische aandoening óf voor preventieve zorg, bijvoorbeeld voor de gebitsreiniging bij uw hond.

 

We voorzien uw huisdier van passende zorg

In onze kliniek geven we uw huisdier de benodigde vaccinaties. Daarnaast voeren we in ons laboratorium allerlei (bloed)onderzoeken uit, en we hebben de mogelijkheid om röntgenfoto’s te maken. Indien noodzakelijk nemen we uw huisdier op voor de juiste medische behandeling. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen als de situatie erom vraagt. Een afspraak met een dierenarts uit onze kliniek levert u altijd voordelen op. Zo krijgt uw huisdier alle zorg die hij of zij nodig heeft voor optimaal lichamelijk welzijn.

Neem contact met ons op en plan uw bezoek aan onze kliniek

De dierenarts neemt alle tijd voor uw huisdier. Bovendien planten we een boom voor elke nieuwe klant om onze CO2-uitstoot te compenseren. Bel ons daarom op 020-2619548 om een afspraak te maken of vul het afspraakformulier in op de website. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend voor al uw vragen.