Laat een echo bij uw huisdier maken in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Bij Dierenkliniek De Pijp kunt u terecht voor een echo bij uw huisdier, als u in regio Amsterdam woont. Met een modern echoapparaat onderzoeken onze deskundige dierenartsen diverse klachten in bijvoorbeeld de buik, aan de organen of van het hart. Veel huisdieren krijgen op den duur last van hun longen, maar ook de oorzaak van die klachten onderzoeken wij met een echo in onze kliniek.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Een echo laten maken in onze kliniek is veilig voor uw huisdier

Bij het maken van een echo wordt de patiënt blootgesteld aan straling. Omdat huisdieren veel kleiner zijn dan mensen, kunnen zij ook minder straling aan. Daarom werken onze dierenartsen tijdens uw consult met een speciaal echoapparaat dat minder straling uitstoot dan een regulier echoapparaat. Zo kan uw huisdier op een veilige manier een echo ondergaan. Dit kan overigens ook met spoed. Om een optimaal resultaat van de echo te krijgen, zal de plaats van de echo vooraf geschoren worden. Zo kan de dierenarts goed zien hoe het te onderzoeken orgaan eruitziet.

Neem contact op met onze kliniek en stel gerust al uw vragen

Wanneer uw huisdier een echo moet ondergaan of om een andere reden naar onze dierenkliniek moet, dan is dat altijd spannend. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt. Daarom is het belangrijk dat u al uw twijfels uitspreekt en ons de vragen te stellen die u heeft. Zo kunnen we al uw twijfels wegnemen en al uw vragen beantwoorden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 020-2619548.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.