Preventieve zorg
van VetPlan

Om samen met u ervoor te zorgen dat uw huisdier zo gezond mogelijk blijft, bieden wij van Dierenkliniek de Pijp een preventief zorgplan aan. Door middel van een maandelijks abonnement bent u verzekerd van alle preventieve zorg, een heel jaar lang! Uw huisdier is belangrijk voor u en u doet alles om hem of haar in topconditie te houden; wij kunnen u daarbij helpen. Kom gerust langs in onze kliniek voor meer informatie.

Een huisdieren zorgplan bij onze kliniek in Amsterdam: waar bestaat het uit?

 

Het huisdieren zorgplan omvat de jaarlijkse vaccinaties en gezondheidscontrole voor uw hond of kat, die worden toegediend in onze kliniek in Amsterdam. Verder ontvangt u voor het hele jaar producten tegen vlooien, teken en wormen. U bent dan altijd verzekerd van de best werkende producten op maat gekozen voor uw huisdier. Een interessant abonnement voor ieder huishouden met een hond of kat! Behalve van de eerdergenoemde producten en behandelingen profiteert u bij Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam van diverse extra’s in het huisdieren zorgplan voor uw hond of kat. Het abonnement is inclusief een paraveterinair consult, bijvoorbeeld voor nagels knippen, anaalklieren legen of vragen over gedrag of voeding. Verder krijgt u 10 procent korting op professionele gebitsreiniging voor uw hond of kat en 50 procent korting op het plaatsen van een chip. Tenslotte ontvangt u een gratis rompertje of kraag na sterilisatie of castratie. Juist ook voor mensen met een minimuminkomen bieden we een passende oplossing door samen te werken met de gemeente Amsterdam.

 

 

Vetplan Plus – uitgebreidere zorg

 

Naast het standaard VetPlan kunt u ook gebruik maken van VetPlan Plus. Hierin zit naast de jaarlijkse minimale zorg ook nog een extra consult, een bloedonderzoek en een urineonderzoek. Dit uitgebreidere pakket is ervoor bedoeld om met name het oudere dier beter te kunnen monitoren en op tijd eventuele aandoeningen die aan het ontstaan zijn vast te kunnen stellen en behandelen. Zo houden we de kwaliteit van leven van uw senior huisdier zo lang mogelijk optimaal! Ook het VetPlan Plus betaalt u met een vast bedrag per maand en u ontvangt een aantrekkelijke korting op jaarbasis!

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden en kijk hieronder naar de specificaties van de verschillende VetPlannen met de maandprijzen:

 

 

 

Maak een afspraak met onze dierenkliniek

 

Dierenkliniek de Pijp in Amsterdam biedt u en uw huisdier interessante voordelen. Zo zijn we een jonge, vernieuwende praktijk en hechten we veel waarde aan milieuvriendelijk ondernemen. We planten bijvoorbeeld voor elke nieuwe klant een boom. Dit doen wij om onze CO2-uitstoot te compenseren. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met de praktijk in Amsterdam of loop bij ons binnen, zodat we kunnen bekijken wat we voor uw hond of kat kunnen betekenen! Telefonisch zijn we bereikbaar op 020-2619548.