Drs. Kyra de Keyzer- van Beek

Dierenarts & eigenaar

Mijn naam is Kyra de Keyzer- van Beek. In 2012 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Daarna ben ik eerst voor 6 weken vertrokken naar India om in een asiel en dierenkliniek te werken, om vervolgens in Haarlem als dierenarts aan de slag te gaan. Hoewel ik het daar 4 jaar heel erg naar mijn zin heb gehad, begon het na een aantal jaar toch te kriebelen. Een eigen praktijk, waar kwalitatief goede diergeneeskunde, topservice en een goede werksfeer samen komen; daar droomde ik van. Na een jaar zoeken werd het perfecte pand gevonden midden in de Pijp. Mijn eigen buurtje, dat nog geen eigen dierenarts heeft; het avontuur kan beginnen!

 

Hoewel ik ben opgegroeid met honden, heeft de kat als patient zeker mijn hart gestolen. Deze eigenzinnige dieren vragen een speciale aanpak en veel geduld. Door de praktijk Cat Friendly te maken hoop ik dat alle katten zich zo veel mogelijk op hun gemak voelen bij ons!

 

De interne geneeskunde heeft mijn specifieke interesse. Om me hierin verder te verdiepen volg ik momenteel een post-graduate master opleiding in Internal Medicine via de ESAVS.

 

Als ik naast de praktijk en deze opleiding tijd over heb, houd ik ervan om rond te wandelen in de Amsterdamse buurtjes of met mijn man en onze kat Sfax gezellig thuis te zijn!