Gebitsreiniging voor uw kat in onze kliniek in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Gebitsreiniging bij de kat door onze specialisten in Amsterdam helpt uw kat om gezond te blijven. Door de juiste verzorging van tanden voorkomt u allerlei problemen met het gebit van uw kat. Uw kat zit niet te wachten op tandvleesontsteking en verlies van tanden en kiezen. Een jaarlijks bezoek aan de dierenarts is daarom een goed idee. Kom dus langs met uw kat in Dierenkliniek de Pijp in Amsterdam.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Kosten van gebitsreiniging voor uw kat bij onze kliniek in Amsterdam

Een onverzorgd kattengebit zorgt voor allerlei problemen, dus is goede gebitsreiniging bij de kat, uitgevoerd door een goede kliniek in bijvoorbeeld Amsterdam, van groot belang. Tandplak en tandsteen zijn een voedingsbron voor bacteriën en kunnen ontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om langs te komen in onze praktijk voor een effectieve gebitsreiniging. De kosten voor gebitsreiniging bij een kat vindt u bij onze tarieven. Wij zijn een Cat Friendly Clinic zodat u en uw kat in alle rust bij ons langs kunnen komen. Wij zijn ons bij onze kliniek in Amsterdam ervan bewust dat gebitsreiniging bij een kat hoge kosten met zich meebrengt. Daarom is het belangrijk om zelf ook het nodige te doen om het gebit van uw kat gezond te houden. Kom daarom altijd zo snel mogelijk langs als uw kat last heeft van gebitsproblemen. Hoe langer u wacht, hoe hoger de kosten oplopen en hoe meer pijn uw kat heeft. Zorg verder voor goede voeding en poets het gebit regelmatig met speciale katten-tandenborstels. Bekijk verder ons unieke huisdieren zorgplan.

Kom langs samen met uw kat voor een gebitsreiniging tegen lage kosten

Bij Dierenkliniek de Pijp staan u en uw huisdier centraal. We nemen tijd voor elke behandeling en planten een boom voor elke nieuwe klant. Dit doen we om de CO2-uitstoot van onze kliniek te compenseren. Verder werken we samen met de gemeente Amsterdam voor een tegemoetkoming in dierenartskosten voor mensen met een minimuminkomen. Plan direct een afspraak in voor uw kat door ons te bellen op 020-2619548.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.