Gebitsreiniging voor uw kat in onze kliniek in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Cat Friendly Clinic

Zaterdagmorgen open

Speciaal zorgplan

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een gebitsreiniging van uw kat door onze specialisten in Amsterdam helpt uw kat om gezond te blijven. Door de juiste verzorging van de tanden voorkomt u allerlei problemen met het gebit van uw kat. U en uw kat zitten niet te wachten op tandvleesontsteking en verlies van tanden en kiezen. Een jaarlijks bezoek aan de dierenarts is daarom een goed idee. Kom dus langs met uw kat in Dierenkliniek de Pijp voor de gebitsreiniging bij uw kat tegen eerlijke kosten.

Wilt u een gebitsreiniging voor uw kat inplannen?
silviannnm-CJ7-j2CPmj8-unsplash (1)

Kosten van gebitsreiniging voor uw kat bij onze kliniek

Een onverzorgd kattengebit zorgt voor allerlei problemen, dus is het belangrijk om het gebit van uw kat goed te verzorgen. Tandplak en tandsteen zijn een voedingsbron voor bacteriën en kunnen ontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om langs te komen in onze dierenkliniek voor een effectieve gebitsreiniging bij uw kat. De kosten voor de gebitsreiniging bij uw kat vindt u bij onze tarieven.

Hoe zit het met de kosten voor de gebitsreiniging bij uw kat?

Wij zijn ons ervan bewust dat gebitsreiniging bij een kat hoge kosten met zich meebrengt. Daarom is het belangrijk om zelf ook het nodige te doen om het gebit van uw kat gezond te houden. Kom dus altijd zo snel mogelijk langs als uw kat last heeft van gebitsproblemen. Hoe langer u wacht, hoe hoger de kosten oplopen en hoe meer pijn uw kat heeft. Zorg verder voor goede voeding en poets het gebit regelmatig met speciale katten-tandenborstels. Bekijk verder ons unieke zorgplan voor huisdieren.

Neem gerust eens contact met ons op en maak direct een afspraak

Wij zijn een Cat Friendly Clinic , zodat u en uw kat in alle rust bij ons langs kunnen komen. Zo hebben we dagelijks een speciaal kattenspreekuur tussen 13.15 en 14.15, waarin wij enkel katten inplannen. Plan direct een afspraak in voor de gebitsreiniging bij uw kat door ons te bellen op 020-2619548 en ontvang meer informatie over de behandeling en de kosten.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.