Sterilisatie van uw konijn in onze kliniek in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Heeft u een konijn als gezelschapsdier en zoekt u een kliniek om een sterilisatie uit te laten voeren, het liefst in Amsterdam? De sterilisatie van uw konijn is bij Dierenkliniek de Pijp in Amsterdam in goede handen. Wij zijn namelijk onder meer gespecialiseerd in knaagdieren. Daarom bent u ook voor de sterilisatie van een voedster bij ons aan het juiste adres. Pak de telefoon en maak direct een afspraak.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
beeld-dierenkliniek-de-pijp-18

Sterilisatie van uw konijn in Amsterdam: wat zijn de voordelen?

De sterilisatie van een konijn door een professionele kliniek in Amsterdam voorkomt op latere leeftijd allerlei gezondheidsklachten. Zo gaat u baarmoederkanker tegen, evenals ontstekingen aan de baarmoeder of eierstokken. Wij adviseren u een voedster voor haar tweede levensjaar te laten steriliseren. Uiteraard voeren we de operatie nauwkeurig uit. Vanzelfsprekend kunt u ook voor de castratie van een ram (mannetjeskonijn) bij ons terecht. Behalve voor sterilisatie van een konijn doet u ook een beroep op onze dienstverlening voor de castratie van een kat of sterilisatie van een hond. Dit geldt overigens ook voor allerlei andere medische aandoeningen of het halen van de jaarlijkse vaccinaties. Tijdens elk consult doen we er alles aan uw huisdier naar tevredenheid te helpen. Schroom niet om langs te komen in onze praktijk.

Een duurzame dierenartsenpraktijk in Amsterdam

Bij Dierenkliniek de Pijp werken we zo duurzaam mogelijk, ook bij de sterilisatie van uw konijn. Daarom planten we voor elke nieuwe klant een boom om zo onze CO2-uitstoot te compenseren. Hoewel we in alles professioneel te werk gaan, is de sfeer in onze kliniek laagdrempelig. We zijn een moderne en jonge kliniek met volop aandacht voor u en uw huisdier. Bovendien werken we samen met de gemeente Amsterdam voor mensen met een minimuminkomen. Aarzel daarom niet enmaak telefonisch een afspraak via 020-2619548.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.