Vaccinatie van uw konijn in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp is een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Een Cat Friendly Clinic

Groene dierenartsenpraktijk

Afspraak óók op korte termijn

Vaccinatie van een konijn beschermt uw gezelschapsdier tegen nare en gevaarlijke ziektes, zeker wanneer u het door onze specialisten in Amsterdam laat doen. Dierenkliniek de Pijp is hét adres om een konijn te laten vaccineren. In onze moderne en trendy praktijk werkt een team van professionele en ervaren dierenartsen met oprechte aandacht en zorg voor uw konijn. Kom daarom langs voor de juiste inentingen.

Maak makkelijk en snel online een afspraak
beeld-dierenkliniek-de-pijp-18

Vaccinatie van uw konijn: waarom is het belangrijk?

De vaccinatie van een konijn is om meerdere redenen belangrijk. Een tijdige vaccinatie voorkomt allerlei gezondheidsproblemen. Myxomatose en het Viraal Hemorragisch Syndroom (VHS) zijn dodelijke ziektes voor uw konijn, maar gelukkig biedt een vaccin bescherming. Laat een konijn jaarlijks tegen deze nare ziektes inenten en voorkom hiermee het vroegtijdig overlijden van uw gezelschapsdier. Wilt u zeker weten dat u een gezond konijn heeft aangeschaft of twijfelt u over het welzijn van uw gezelschapsdier? Schroom niet om een consult bij een van onze dierenartsen in te plannen. Trek sowieso aan de bel als uw konijn niet meer eet. Een konijn dat niet eet, heeft grote kans om sneller ernstig ziek te worden. Met de juiste behandeling en medische zorg zijn ergere problemen te voorkomen.

Vaccineer uw konijn bij onze dierenkliniek

Klop aan bij onze specialisten voor de vaccinatie van een konijn. Wanneer u uw konijn wilt laten steriliseren of castreren, kunt u ook bij ons terecht. U bent van harte welkom in onze dierenkliniek die zich kenmerkt door een laagdrempelige sfeer. We zijn bovendien een duurzame dierenartspraktijk. Voor elke nieuwe klant planten we een boom. Wilt u een afspraak maken voor uw huisdier of uw vraag voorleggen aan een dierenarts of assistent(e)? Bel ons op 020-2619548 en krijg antwoord op al uw vragen.

Heb je een vraag of wil je graag iets doorgeven aan Dierenkliniek de Pijp? Neem dan contact via ons op door een mail te sturen of bel ons.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt terecht bij het MCD.